Mer betong…

Mellan varven hamnar här lite annat än papperspyssel, och idag blir det mer betong. Jag tänkte nämligen visa lite fler av sommarens gjutningar.

Först ut ett grytunderlägg. Jag har gjutit flera varianter av dessa, bland annat med upphängningsögla på baksidan, så att man kan hänga upp dem på väggen. Jag får väl se om jag får någon vägg över till ett kollage?…
Rosbladen som ligger strödda här, har jag plockat reda på ute, och torkar till potpurri. Ger en härligt somrig känsla under vinterns kalla månader! Bättras på med doftolja för att få ännu mer sommar minnen.

Här har vi en veckad blomkruka. Just nu med lite höstprydnad, innan någon krukväxt flyttar in.

Här är ett klot med lövrelief. Jag har gjutit in ett rör i botten, så att man kan sätta dem på en bit armeringsjärn i förslagsvis rabatt eller kruka?

 Dessa ljusstakar har jag gjort några av också. Alla fina exemplar har flyttat till nya hem, så kvar har jag just nu bara denna som är full av luftbubblor, och mina fingeravtryck… Ja ja. Jag kan se det fina, även i de mindre lyckade exemplaren.

Hjärtan i 3D. Fina i krukor, och till annan dekoration. Lite kluriga att få till dock…

Mer dekorationer på armeringsjärn. Två olika storlekar av rosor.

Det var dagens pyssel från mig! Jag får se om jag hinner med att fota, och blogga något mer betongpyssel innan vintern rasar över oss!

Ha en härlig vecka! ♥

Annonser

Om Annica

Arbetande, pysslande, livsnjutande, matälskande djurmänniska med passion för kreativt skapande och musik. Visa alla inlägg av Annica

2 responses to “Mer betong…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: